Skip to Content

Tools and support

Tools and support

Communications and profile / Gifts and promotional items

Gaveartikler

Gaveserien «Laboratory» er spesialdesignet for HiOA av Cecilie Moi Sindum. Det finnes egne HiOA-kort til bruk ved markeringer og merkedager.
  • informasjon

    Bestilling må godkjennes av budsjettansvarlig. Send deretter e-post til Liv.Bjorgum@hioa.no med ønsket produkt og antall - oppgi budsjettenhet og eventuelt prosjektnummer.

  • informasjon

    Det er laget egne kort til bruk ved merkedager for tilsatte. Ta kontakt med fakultetets infosenter eller servicetorgene i P46 og på Kjeller dersom du har behov for kort.

Solaris Turbo – snurrebass

«Snurrebassen symboliserer HiOA på en overraskende og unik måte. Snurrebassen er kjent som et av de eldste leketøy og finnes i kulturer over hele verden. Snurrebassen har også vært brukt av voksne til spill og profeti. Snurringen har gitt den navnet snurrebass. Siste delen av ordet henspeiler på lyden av rotasjonen.»

Pris: 350,-

Snurrebass - Solaris Turbo

HiOA-kort

Det er laget egne kort til bruk ved merkedager for tilsatte. HiOA-kortene kan også benyttes til gjesteforelesere og eksterne i forbindelse med arrangement i høgskolens regi. Kortene er doble, uten tekst og finnes i fire ulike fargevarianter.

Bilde av HiOA-kort